top of page

Julbrevet 2019-12-25 / Blev helt spontant och oplanerat innehåll! 

Julbrevet!? - Vaknade i dag Juldagen av Julottans Kyrkklockor i Tostared.

I går blev en riktigt fin Juldag av helt oplanerat slag, hela dagen och på kvällen tomte.... 

Ringde på morgonen till människor som jag visste inte hade egen bil, och frågade om de ville fira julaftonen i Johannneskyrkans julbord av Stadsmissionen. 

Det blev en även för mig oväntad dag,med bordsplacering mellan två äldre män som båda visade sig känna till mina gamla minnen. På höger sida en pensionerad norrman som kände till Brövigbåtarna och Farsund - där jag seglade och lekte som barn. På vänstra sidan en flygare som flygit på samma små flygplatser som jag en gång i tiden,,,,

Är världen så stor som vi säger ?? eller hur inträffar sådana händelser - för mig känns det ganska vanligt ..... händer ofta märkliga "saker" och sammanträffanden

Jag har nu över 20 år haft som hobby att gå in på bibliotek och bokhandel, och bara slå upp ett bokupplag.  Det märkliga är att där står nästan alltid något nytt jag undrat, önskat läsa och som en nyttig information för mig! Mycket märkligt!

På grund av liknande händelser samt flera av mina vänners arbeten med energier som läker oss på olika sätt känner jag mig mer och mer övertygad om att någon styr allt omkring oss, och att "allting går igen"!

Allting av oss, och runt oss, är energier som cirkulerar .... När jag var hos min gode vän Kuno i Uddevalla i förrgår, visade han sin hobby, att samla dessa energier genom att lampans sken driver en spole som snurrar runt av lampans energier. Obs; denna fritt svävande spole snurrade utan något lagermotstånd och kan i sin tur generera ström till en ledning och tända en annan lampa!!!....

Boris Aranovish "MR", som har "all världens läkarutbildning" bakom sig - Rysk, Kina, Auveda Indien och även västerländsk - visar mer och mer "frekvensmediciner"! Alltså t.ex, en brosch om halsen som återspeglar och förstärker dina egna energier.

Men även t.ex Aquatone som går in och aktiverar blodomlopp och energier på skadade ställen i kroppen. Dess aktivering kan t.ex. öka ögats aktiviteter till bättre seende igen och mota grå starr ...

För tiotal år sedan träffade jag "Henry på Soludden", så många gånger att vi blev riktigt goda vänner på hans drömplats ,(som sedan han gått bort nu ägs av Jonas Gardell och hans sambo).

Henrys livsverk var "Tonakademin".

Han levde på att hela människor med med hjälp av personliga toner: När de hittade den sjukes ton = personliga frekvensen, så blev patienter snabbare friska! 

En annan av mina idoler är Terapeuten Tore Geijer: För lika många år sedan träffade jag i norge för första gången Tore Geijer när han visade med stor säkerhet hur kroppen blev mycket starkare när vissa ämnen kom närmare kroppen. Det var ofattbara muskel-styrkor som framkallades - och som alla närvarande fick prova på!

Vi talar alltså fortfarande inte om att vi äter något. Bara om energier som överförs i luften!

Pendeln, som många använder för att se om något ämne är nyttigt för dem, är kanske ytterligare ett sådant exempel.

När jag som tonåring började med koskötsel hade vi veterinären för dräktighets-undersökning.

Men också en man som kunde bara med en ståltråd över kons rygg visa dräktighet eller inte. Deras besked överensstämde alltid med varandra, vad jag kommer ihåg. Mycket övertygande.

Ojjjj vad många bevis jag under skrivandets tid alltmer kommer på! Speciellt när jag hjälpte till skriva Lindens Memoarer för minst två decennier sedan ... Han hade massa exempel och berättelser om människor instängda på toaletten, som ritar samma teckningar som besökande fick göra...Visade gamla tidningsurklipp m.m. som bevis.

Även om spöken " nu döda, som går igen"!? ..., och slänger i dörrar m.m. från ytterligare människor som är helt övertygade om att sina iaktagelser är sanna/riktiga..!! För mig?

Känner nu att jag skulle kunna skriva en hel bok om alla dessa händelser jag blivit vittne till under livets olika perioder, men eftersom det inte var detta jag tänkt skiva om i årets julbrev lämnar vi det nu.  ...

Men Nej! Det gick ju inte! - Inte ännu! ….. för huvudet fortsätter snurra omkring dessa otroliga fenomen:

Aura-fotografering är ju ytterligare ett bevis på hur olika människors utstrålning är ... och kameran är ju ett av verklighets-bevisen!

 

Läste på 1990-talet om skogvaktaren Victor Scauberger som ägnade hela sitt liv om vattens olika personligheter. …. Förmågan av vatten att komma ihåg … och uppföra sig olika på grund av olika stämningar omkring vattenglaset. Otroligt fascinerande berättelser som inte många trodde på då, men som numera är bevisat med kamerans hjälp stämde  förvånansvärt bra!

”Viktor Schauberger dog förrådd, försmådd och oförstådd sjuttiotre år gammal i Linz, Österrike 1958!”

På senare år har ju Japanska forskaren Masaru Emotos bilder bekräftat hur energierna omkring ett vatten-glas påverkar kristallernas utseende.  Vattenkristallerna, har helt olika utseende beroende på atmosfären/sinnelaget runt glaset - vilket ju är ytterligare ny vetenskap om energiflöden mellan olika materia. 

Fotografier av de frysta vattenkristaller gör att vi lätt kan se hur vattenmolekyler ändras i strukturen beroende på energin de omges av i olika situationer!!....

 

För tiotal år sedan var jag med på det av Jörgen Tranbergs "spontant" insamlade flera hundra personer på biografen, jag tror den hette Saga, Folkets hus i Göteborg.

Där satt vi flera hundra samlade personer framför en scen som hade olika uppträden, och med känsliga energimätare framför oss, som på displayer  visade hur energierna ändrades i salen när olika berättelser framfördes.

Det visade sig t.o.m. påverka energierna utanför biografen av vad som sades inne i biografen!

 

Senare har vi ju också fått höra hur hela jordens energier ändrades av Tsunami-katastrofen! Vilket ju är ytterligare bevis för, och numera vetenskap på energiflödena.

 

Jörgen Tranberg är ju ett personligt fenomen i sig, som jag haft tillfälle träffa många gånger. Han jobbar ju med kraniosakral behandling av sjudomar tillsammans med sin bror Christer i Göteborg

Här nedan en länk-berättelse om deras bahandlingsform som bygger kroppens egen förmåga att reparera sig! Energi-flöden!  Kraft-energier som säkert kommer att uppmärksammas mer i framtiden!

 

https://www.expressen.se/halsoliv/detta-ar-grejen-for-mig/

Nya tider väntar!? ; En helt ny stad är under uppstartande på Cypern - där alla  invånarna har mer eller mindre erfarenheter omkring universum och oförklarliga händelser som skett och sker löpande i deras liv!!??

Vad det kan bli av alla dessa människor tillsammans som inte har några förutfattade "låsta meningar  ...."! Bara letar fakta och möjligheter!

Healing!!? Är något som jag in i det längsta varit lite skeptisk till. Men jag blir alltmer övertygad att det även här handlar om energier från en person till en annan behövande. Det visar sig ju at det fungerar på patienten - samtidigt som det "suger ut krafterna på olika sätt för healern"!

 

Ursäkta men nu måste jag också nämna lite om vad jag lyssnade på i början av Oktober i år , och som kom att radikalt förändra mitt tänkande när det gäller läkning av sjukdomar.

 

Heal Summit hette det, och hade samlat ihop mer än fem forskare  och doktorer på olika för mig ”flummiga” hälsofenomen och berättelser: 

Personerna var : 

Joe Dispenza: skrivit massa böcker om Placeboeffekterna … och ”Tänk Dig FRISK!” Adlibris se..

Bruce Lipton: … om hur det undermedvetna styr våra gener…..

Gregg Branden: ….”Övertygelsens kraft lär dig leva bortom falska begränsningar ”…

Kelly Turner: … känd för sina ”nio livsfaktorer”. bl.a. Följ din intution, … öka positiva känslor… ta vara på social support… och ”spritual connection”!

och Anthony William: …. hur han, från fyra års ålder och ofrivilligt till en början, har pratat med en högre medvetenhet... om Medial Läkning,

 

Berättelserna var och en, varade i flera timmar per dag, och påverkade mitt dagliga jobb både den veckan och nu faktiskt troligen hela mitt liv framåt!

 

Kelly Turner spelade jag in och sedan lyssnat flertal gånger på: Hon var anställd som eftervårdande sjuksköterska på ett stort canser-sjukhus i San Fransisco. .. och råkade få kontakt  med en helt obotlig patient som facinerade henne. Och som hon sedan följde upp noga. Hon kallar det ”radical remission”! Och han lever nu frisk och kry 20 år senare! Sedan dess har hon samlat och  följ upp 1000-tal liknande fall! - En verkligen övertygande berättelse som visar energiernas påverkan på vår hälsa och oanade möjligheter att själva påverka vår hälsa!

 

Jag har deras helt otroliga berättelser delvis förevigade i mina minnen… 

 

Jag är född ”vetenskapstänkare”! Vet att jag under min ungdom och medelålder lyssnade på en massa berättelser. "Sagor" som jag betraktade som flum! 

 

Jag är fortfarande kritisk och försiktig i lyssnade på dessa intuitiva forskare och vetenskapsmän.....

Kopplingen mellan "Spirit ... " och vetenskap är ju inte helt enkel!

Men som nu nu alltmer ofta bekräftas av dem, som med långa erfarenheter arbetat som läkare och vetenskapsmän!

Just när jag skriver detta kommer jag ihåg att jag bara för en vecka läste om;  

Veterinären och läkaren Dr Joel Wallach – om "Kunskaper som kan förbättra din hälsa, samt rädda ditt och dina käras liv"!

Han "växte upp på en bondgård utanför S:t Louis på femtiotalet." och har sedan blandat praktik och vetenskap av sällan skådat slag. Jag skall berätta mer om detta i Nyårsbrevet" - som kommer att handla om det jag planerat för detta brevet!

 

Måste väl sluta utan att jag ens hunnit komma in på det jag hade tänkt skriva om i detta julbrev! ... nämligen om alla forskningar som visar den katastrofala utvecklingen på odling och saluförningen av vår mat med konservering.  Odling utanför naturens ramar med kemiska beståndsdelar och ofta rena fiender för naturen i både vår fantastiska kropps-fabrik, och vår jords natur. Alltså rena gifterna!

Var för bara några veckor sedan på föredrag i Norge av Författaren till två böcker:

Eva Fjeldstad; "Takk for maten?"! Röd!  och den andra GRÖN; "Takk for maten!!" 

Hon bedyrade att det finns nästan ingenting kvar för henne att köpa i affären längre på grund av alla behandlingar, transporter och gifter. Nej för henne var det egenodling resten av livet som gäller!

Eva Fjeldstads specialitet var också om mikroorganismerna som ju ligger också "mig väldigt varmt om hjärtat"!

Mikroorganismerna är mycket viktigare för oss än de flesta anar. De upptar ju större del av vår kropp - än vi är själva utgör!!"

Ja du läste rätt: " Vi är egentligen inte oss själva!!  -Vi består mest av mikro-organismer! - De t.o.m. utgör viktiga organ i vår kropp, som i samarbete med magkänsla och hjärnan styr hur vi mår m.m.

Detta innebär också att det är inte generna som styr så mycket som vi tidigare trott- Utan det är barndomens uppväxt och vanor som så mycket mer styr våra liv, hälsa och välmående!

(Fortsättning följer: Bl.a. om stora forskningsframgångar senaste 20 åren!)

 

Ja, detta blev ett julbrev även för mig- därför jag ju inte ens tänkt tankarna innan jag började skriva! Ett helt spontant julbrev grundat från magkänsla och hjärtat efter flera års studier! En Riktigt GoD JUL önskar jag er alla! 

Fortsätt mot ett Gott Nytt år 2020, och gör som jag alltmer gör. Öppna era sinnen och studera även alternativa vägarna - det kan förändra era liv till det bättre! ja kanske t.o.m vara räddningen till ert liv i förlängningen … 

Tack och beundran, till dem som orkat läsa ända hit! ;)

Med vänlig hälsning,

C-G Lindberg. "ekokalle )))

Ps.

Att vara en del av ett större sammanhang är ett stort steg mot att bli lyckligare. Seligman vidhåller att du blir lyckligare av att hjälpa andra än att köpa saker.

Vägen till Lycka bygger enligt forskning på tre grundfaktorer

  • 1/Ett tillfredsställande liv. God hälsa och att täcka våra grundläggande behov.-

  • 2/ Ett bra liv. Att upptäcka vår potential och utveckla den så att vi kan bli uppfyllda. 

  • 3/ Ett liv med mening. Vår potential till att bidra till en utveckling vad vi själva vill stå för = Ekoklubben hoppas jag - blir ditt svar och framtida lycka!

Välkommen in i den gemenskap vi just nu står inför genom EKOKLUBBEN.com ))))

Passa på: Ännu är årsavgiften frivilligt "låg"!

och vi är efter 30 års ....., alltmer färdiga för start!

Tacksamma för all deltagande och hjälp vi kan få!

bottom of page