top of page
Skärmavbild 2020-01-01 kl. 11.00.21.png

NYÅRSBREVET NYDECENNIUMSKIFTET 2020-01-01

 

Ja så var även ett nytt decennium påbörjat, och man kan i nyheterna kanske höra om utvecklingen. Eller är det propaganda!?

Det blev en sen morgon - då jag under årets första timmar också hamnade i ”mediabruset”! - "Trygga Australien ” … Visar att vad som helst kan hända, när som helst… Och så Isis-hoten ovanpå allt detta … !!

Jag är förvånad över hur olika olika människor ser på olika uppgifter, och allt fler villrådiga råd. T.o.m från myndigheter sprids motstridiga uppgifter vad som är bra och nyttigt för oss. 

Flödet... Jing och Jang håller på att svämma över!?

 

Emigrationen, har i vart fall ökat Sveriges invånare, och passivitet över utvecklingen kan man väl se inte minst på spelutvecklingen, som jag ser som en flykt från verkligheten- Stödd av drömmar som inte är rätt grundade. "Livet är inte i de stora sakerna. Livet lever i detaljerna”  brukar jag säga. 

Den som gläds åt det lilla- Har mycket att glädja sig åt!  

 

Tyvärr är lyckan inte logisk. Lyckan finns inte " i de drömda pengarna" och status, det anser jag mig ha upplevelser och bevis för! 

Imponerad av 16 åriga Greta Thunberg som från sina fredagsstrejker utanför skolan, sedan via båtresor världen över, lever som hon lär!

Talet i FN, och i en av världens största Radiokanaler på en otroligt snabb och fin engelska, är verkligen för mig imponerande 

Vet inte vad man skall tro - jag har mycket sakliga vänner som menar att Greta och hela miljöfrågan är ett ”påhitt” . Koldioxiden är en viktig beståndsdel i både kolassimilation och vår livsmiljö. Dom menar att Greta Thunberg är ”ett kort i leken att förvilla oss”! 

Jag har mina aningar om vem som har rätt .. men vill av neutral-skäl för Ekoklubben inte sprida/låsa dessa tankar.)))

Upplevelserna för mig är heller ännu inte helt kompletta.. Och blir aldrig utan DIN HJÄLP (((EKO)))

 

Det största hotet mot människan är ändå dess passivitet! - Om det verkar de flesta vara överens om. 

En kapitulation orsakad av vår allt större ”verklighet” och informationsflöde. Större än någon nu levande människa kan överblicka och helt förstå.

 

Vi har alla en dröm och vision av hur vi vill ha det! Jag vill öppet höra dina visioner, för att kanske öppna för mig en ny insikt! Hoppas Ekoklubben skall bli din framtida- kanal till lyckan och balans i livet!

 

I mina värsta krisår ute i skogarna på 90-talet fann jag mikrovärlden EM via Professor Teuro Higa Japan!

Tänk att i en dm3 av oss lever lika många "mikro-invånare” -som hela jordens befolkning…

Tänk om vi är en lika liten del av Universum …

Nya astrologiska uppgifter pekar åt det hållet…  Svindlande ….

 

Nu till min personligen viktigaste kunskap och mission. .. Grund för även min hälsa och välmående:

Inte mer om frekvens -medicin, det handlade ju hela Julbrevet om!  Nej NU- Närings-kjedjan!

 

TRO MIG; "Vår ofattbara" fantastiska kropp behöver mer underhåll än bilen”

Bränslet den tankas med används i varje liten cells kärna "mitocondriena, till  ATP 

ATP skall producera varje dygn i storleksordningen nära vår kroppsvikt! Ofattbara uppgifter från vetenskapen...

Ja hela vår kropp är ofattbar. Tänk 10 tusen miljarder celler samarbetar via signaler och blod-transport-systemets över 100 tusen mil( 2,5 ggr runt Jorden)

Ändå är vi bara 10% av vår kropp med DNA. Resten lär vara mikro-varelser … som numera allt mera känt t.o.m utgör ett egen organ i våra kroppar och viktigare för hur vi mår än kanske något annat organ!!?

Vi måste alla samarbeta med våra mikrober för att må bra! - Inte äta fel mat, och heller inte "kväva" eller förgifta våra livspartners - mikronäring är livsviktig!!

En iakttagelse är att det som är bra för våra celler- alltså syre - är värsta fiende till cancer-cellen. Därför handlar enkelt sagt vår hälsa om förmågan att ta upp och transponera syre ända ut i kapillärerna. Detta för att underhålla och föröka den uppbyggande energin och cellbildningen!

 

När jag läste på Alnarp 1972, sade läraren. "Inte spruta för mycket! Då dör mikroorganismerna som tillverkar vår mikronäring”!  …

Vad gör vi i dag? Sprutar mer än vi bearbetar! Tar ur näringen ur jorden och tillför bara NPK. Alltså kväve,fosfor och kalium! Knappast en full kost för vår "kroppsfabrik”, att tillverka energier som orkar med motivation och glädje - som i sin tur skapar energier! ….

 

Nej nu hänger sig mellanslagstangenten, och jag känner jag redan har förbrukat Nyårsbrevets utrymme att orka med!

Stoppar därför med detta och hoppas ni finner mer fakta och synpunkter runt om på min hemsida. Lite som en enklare uppslagsbok i svåra frågor!

Observera jag är en observatör och framför allt uppföljare på hälsoerfarenheter! Både egna och andras! Därför behöver jag också din hjälp för att utvecklas och hjälpa till så bra som möjligt!

Tillsammans i Ekoklubben ser jag vår framtid mycket ljus och glad! 

Välkommen !

Gott Nytt ÅR! och På Återhörande!

CG” EkoKalle)))

bottom of page