top of page

Kunskap och erfarenhet ger överblick!

IMG_0325.jpg

Hej!

Om mig: Mitt namn är Carl-Gustaf Lindberg. Kallas mest CG eller EkoKalle))) för jag har jobbat i flera decennier med Ekoliv samt grunder för (((EKO)))-gruppen och Ekoklubben.

Nu har du möjlighet att utnyttja dessa grunder "och samtidigt dra Ditt strå till stacken"!

Jag är Coach/Grundutbildad lantmästare.. i tider då vi var rädda om mikronäringen i Jorden! Min stora dröm är att kunna hjälpa Dig till hälsa och ekonomiskt oberoende .....

Som du kan läsa i mitt Cv har jag en bred erfarenhet av det mesta i företagarlivet; människor och djur och på senare år även coaching och hälsouppbyggnad!

Erfarenheter som jag nu vill dela med mig till DiG!

(Kort CV här. 60 år i samhällets tjänst! HÄR!)

Välkommen till Firma Ekoliv MTV. Har sedan starten för 46 år sedan samlat en stor och bred erfarenhet av Entreprenörskap och Coaching.

Sågverk, byggvaruhandel, Passat/Flexilia värme...

Sista 20 åren med focus på hälsa och Välmående p.g.a. en värld av katastrofal näringsutveckling! Jag föll totalt 1999 - och sedan dess funnit mina "hälsopärlor" samt joniserande ny räddande teknik-utveckling: Vollara/ i "syntetiska och giftiga tider"!

Nu! - Nya Möjligheter! Låt mig visa och berätta mer.

Efter erfarenheter av 350 årsanställda har jag numera ingen anställd, men många vänner med  ännu större kompletterande kunskap att tillgå!

Min egen kompetens är nog mest, uthållig - nyfikenhet - systematisk - sunt förnuft - och egenskap att kunna förklara "svårförklarade" samband! Erfarenheter som nu också ger "överblick" att förstå sambanden!

Samla din familj ...

Vänner...

Grupper!

Så kommer jag till er med varubilen, visar och håller föredrag ...

Om firman: Ekoliv MTV grundades 1972. Alltså 46 + 15 år av allehanda erfarenheter och upplevelser inom Jord- och skogsbruk! Media Trä och Värme.

Sedan år 2000> Hälsokosthandel > ATT BYGGA SIN HÄLSA! ! Då övergick firmasymbolerna MTV till att beskriva en del av ingredienserna till hälsa och välmående; "Mat-Trivsel-Vänner"!

Vår styrka är nu helheten!  Information och Coaching.  

Firman har numera ingen mer heltidsanställd! Men ett stort antal "kolleger" och vänner till hjälp!

Samarbetet med Ekoklubben att leta (((EKO)))®-produkter, tar numera mesta tiden. En "mission"! Mer här)))

Men när allt löper skall jag koncentrera mig på min lilla hälsokosthandel i Laholm!

Just nu jobbar jag mest och hjälper Ekogruppens olika företag att komma igång. Sponsorer bygger via Ekolinjen Entreprenad AB upp resurser som service till nystart av Ekoklubben. Jag kör tills vidare bolagets ambulerande varubil i primärområdet : Mellan Uddevalla och Laholm!

IMG_6828.jpg
Ettapp1/Utnyttja vår ambulerande bil-linje mellan Uddevalla -Laholm/ "Göteborsgområdet"!
Utan kostnader kommer jag till DIG/Er med mina erfarenheter för att hjälpa dig med information och via coaching hitta bästa vägen till DIN hälsa, välmående och ekonomiskt oberoende! Jag är beredd också med kort varsel till föredrag enligt nedan:
Etapp 2: I takt med att vi hittat och utbildat ortsrepresentanter i olika städer och orter kommer  varubilen äväven leta ortsrepresentanter i alla Västveriges städer ( Det blir faktiskt ca 50 så det kommer ta sin tid i början. men i takt med ökande medhjälp kommer det accelerera! Tack för DITT bistånd!
IMG_0095.jpg
IMG_3767.jpg

Finns ingen gräns för storlek på möten!

IMG_4305.jpg

I det fria ....

IMG_0141.jpg

Eller lektions-sittning ....

Det vi inte har eller vet
skaffar vi fram.........
I samarbete med andra Eko)))gruppens samarbets-företag!

Utnyttja våra kombinerade rese-dagar!

Jag har kontakt med ett antal gästföreläsare inom olika specialiteter - Dessa kommer resa med på förbokade arrangemang- föredrag- utbildningar...

Välkommen med Dina önskemål att lära mer!

Att kunna! ... och lära sig är en lycklig del av livet!

Läs vidare: Tillbaka Hem här!
till kort Cv här!
till Livets erfarenheter här!
till Coaching här!
Nostalgi - Kontaktsök här!
Överblick samtliga sidor här!

Förberedande diskussioner fortgår med väl utbildade  specialister såsom Tore Geir , Boris Aranovisch , Boris Dragin, Mikael .. samt har bland vänner fler professionella specialister och föredragshållare.

Hoppas också få med mera ovana förmågor såsom: Monika, Gunnar .......

text i utveckling....

Tacksam för framförda ideér och önskemål!

Utnyttja oss... och boka vårt möte i dag!

bottom of page